Welkom bij Gunnewick Tuin en Dier

 
Bij ons kun je terecht voor de verzorging van je huisdier(en). Voor alle diersoorten hebben wij een uitgebreid assortiment voedingsmiddelen, huisvesting en dierbenodigdheden. Onze medewerkers geven je deskundig advies over voeding, maar ook over de aanschaf, verzorging en/of opvoeding van je huisdier. 

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de kleine huisdieren. Voor paarden hebben we ons eigen merk "hiPRO Speciaalvoeders", dat geproduceerd wordt bij onze vestiging Gunnewick Mengvoeders in Vragender. Daar worden ook de voeders voor schapen, pluimee, rundvee en varkens gemaakt die bij ons in de schappen liggen of op bestelling geleverd kunnen worden in de winkel. Mineralen, bodembedekking/strooisel voor in de stal, en ruwvoer maken het assortiment voor landbouwhuisdieren compleet.

Ook op het gebied van tuinieren is Gunnewick Tuin en Dier het juiste adres. Gereedschappen, zaden en meststoffen vind je het hele jaar door in de winkel. Van voor- tot najaar hebben we een groot assortiment bloemen voor in de tuin en in december worden er ook kerstbomen verkocht.
 

Huisdier van de maand

JAMAICA


JAMAICA is ons nieuwe huisdier van de maand!!

Jamaica is het 4-jarige paard van Nadja Snijders. Volgens haar is hij een echte ondeugd en een draak. Daarnaast is hij ook heel erg lui en hij...

Aanbieding van de maand

WINTER PAARDENDEKENS


Vanaf nu op alle winter paardendekens 30% korting


Kom snel naar onze winkel en profiteer van dit mooie aanbod!

Nieuw in het assortiment

Chunks van "The Horsefood Bakery"


HEALTH CHUNKS


Heeft jouw paard last van maagzweren of maag- darmproblemen? Dan is de Health Chunk het meest geschikt voor jouw paard. De Health Chunk zorgt juist...